Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na vaši nudnou rozvleklost už jsem si zvykla a obvykle vás nečtu...Snad je proto, že jste dnes otevřela diskusi zatímco jindy pouze diskutujete u jiných) se vás chci zeptat - máte nějakou představu o tom, kde by pan Stropnický na ty socialistické projekty vzal peníze?

Předem děkuji za odpověď a musím říct, že ač nejsem ekonomka jako paní Šichtařová, ta menšina co platíme daně to neutáhneme....

0 0
možnosti
Foto

Nejsem tak vtipná a stručná jako Ziegler, ale čtu nudné rozvlekle články amerických sociologů. Tak jsem se nakazila. Nevim, kde by vzal všechny peníze a nesouhlasím s celým jeho programem. Ušetřit lze EET, efektivním zadáním státních zakázek, méně danovych optimalizací a méně úniku našich zisku zahraničním matkám. Stále si myslím, že ale jsme sociální stat a máme řadu výhod , jež některé yspělé staty nemají.

0 0
možnosti
LP

Článek "Trump postavil USA na úroveň Ruska" mě moc zaujal. Děkuji Vám za něj. Příjemně jste mě překvapila. Jen mi u něj chybí diskuse, i když chápu, že je to takto klidnější...

0 0
možnosti
Foto

Většina zelených stran v západní Evropě je výrazně levicová a má to svou logiku, protože člověk potřebuje k plnohodnotnému životu nejen zdravé životní prostředí, ale i svobodu a sociální jistoty. Zelení jsou postmaterialistickou stranou, které současná doba rozhodně nepřeje. Lidé mají jiné priority než tito levicoví intelektuálové, kteří sice mají zajímavé náměty, ale jsou mimo reálnou politiku.

2 0
možnosti
MS

Nejde jen o blogerky. Matěj se stává onou pověstnou osinou v zadku všude, kde se ocitne. :-)

4 0
možnosti
MV

rozhodne nejsem priznivcem nazoru pana Stropnickeho, ale Sichtarova uz toho napsala - myslim toho "popularniho"...

3 1
možnosti

Pan Stropnický by především potřeboval jít na pár let do nějaké normální práce.

10 0
možnosti
ZS

R^ je dobře, že je otevřena diskuze, úrážek trollů se není třeba bát, chce se nad jejich ubohostí povznést

0 0
možnosti
MB

Ten citát W.Churchila - Kdo ve 20 letech nemá srdce ... na Stropnického sedí přesně. Je to mladý muž, na vrcholu síly - 30 let - tedy již by měl naplnit druhou část té citace - Založit firmu , mít rozum a dělat něco užitečného. Proti ochraně přírody nelze nic namítat - proč zakládat stranu - nevím. Pak se ukazuje, že ti lidé vůbec nejsou zelení - oni jsou rudí. V podstatě parta mladých - zdivočelých Komunistů ! :-)

14 0
možnosti
JK

Autorko: otázka je u koho je M. Šichtářová oblíbená??

3 0
možnosti
Foto

Vyhrála zde ocenění skokan roku a má vysokou karmu. Takže asi u mistnich čtenářů.

4 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.