Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svoboda není a nikdy nemůže být bezbřehá.

Boj za odstranění cenzury je jistě chválihodný, pokud se jedná o cenzuru omezující oprávněné a zákonné svobody.

Návrh VK ml. je nesmyslný a neproveditelný.

Tolik ve stručnosti.

1 0
možnosti
Foto

Přesně totéž tvrdili komunisté v této podobě:

Svoboda musí mít své mantinely a ty určujeme.

Jak se vám líbí s nimi souznít?

1 0
možnosti
TB

Naprosto stejně mu hrozilo vězení díky cenzu|ním iniciativám Merkelové. Dokonce mu vyhrožovali, že bude pokládán za spolupachatele ilegálních názorů, které nenechá smazat.

1 0
možnosti
Foto

R^svoboda projevu by být měla-ale ne každý umí svobodu správně užívat, jak zamezit vyšinutým a psychicky nevyrovnaným lidem aby ji nezneužívali? j člověk není ideální tvor takže ideální stav v jakémkoliv lidském konání nastat nemůže je to opravdu složité

0 0
možnosti
TB

Jak jim zabránit? Co třeba je neposlouchat, hm?

2 0
možnosti
JH

MOžná by panic autarky stačilo, kdyby Facebook a ostatní měli sídla v danných státech, platili daně a svoje adminy, kteří rozumí českemu jazyku a jejich specifiků a NE že budeme mít cenzory v Jihoafrické republice.

Dále pak firma která podniká na českém truhu MUSÍ dodržovat české zákony, takže svévolné vykládání si svých pravidel je irelevantní pokud jsou v rozporu s našimi zákony a toto by měli naši politici kontrolovat a tohle je podle mého názoru věc o kterou panu Klausovi jde.... takže s ním absolutně souhlasím... !!!

2 0
možnosti
Foto

Já to celé stejně nechápu. Pokud bude mít např. Facebook sídlo firmy v USA, tam mít servery a bude nabízet služby v různých jazycích a nebude blokovat přístup kohokoliv ze světa, jak na něj může např. Evropská legislativa dosáhnout? Jedině, že by blokovala přístup jako to dělá Rusko a Čína, či Severní Korea. Nevím, ale jestli by to u voličů prošlo, tady není despocie jako v těch jmenovaných zemích.

1 0
možnosti
PL

P64e76t33r 50L37a97n31g94e96r

27. 1. 2019 14:50

Mylně interpretujete Klause. Nejde o to zakázat adminum delat jejich práci. Jde o to, aby to nedělali svévolně a preventivne, ale s určitou mírou zodpovědnosti. A to jste nepochopila nebo nechcete chápat.

3 1
možnosti
PJ

nemůže chápat...

0 1
možnosti
Foto

Je to situace, kdy spravedlnosti se nelze dovolat pro příliš velké transakční náklady, takže je nutné neomezovat cokoliv. Kdyby panovala neomezená a neomezovaná svoboda (projevu), tak si na ní museli všichni zvyknout. A všichni by si zvykli, že člověk je člověku vlkem.

0 0
možnosti
JK

Mám pochybnosti, že se na něco takového dá zvyknout.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.