Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a77n 13R19á10ž

30. 7. 2018 13:16

Jsou blogeři hloupí a jsou blogeři naivní. Zde nevím, kam autorku zařadit.

0 0
možnosti
Foto

Naivní, protože nedůvěřuji Donaldu Trumpovi a jeho slovům, že Kima upřímně miluje jeho vlastní lid.

0 0
možnosti
JL

Pani Havelkova. Vas druhy odstavec clanku je ukazkou, jak se vytvari "fake news" v ceskem jazyce. Blaboly levicoveho mysleni v plnem svetle.

Jiz první veta tohoto odstavce ukazuje vasi neschopnost posoudit zákony země, kterou pan Trump ridi. Vase ...“který si libuje v kvileni malych deti“..... je vyplodem chorého mozku, který pouziva tu nejhorsi propagandu (fake news) k pospineni osobnosti, která se ridi zákony a narizenimi, které byli ustanoveny před vice nez 30 lety.

Vase znalosti v zahranicni politice jsou rovny dítěti, které ještě nedosáhlo puberty. Nedokazete posoudit nemale výsledky v politice „lidra“, který bez jediného dolaru, dosahl vysledku ze severni Koreou o kterých se nesnilo jeho předchůdcům (Obamovi, Bushovi a Clintonovy). Staci cist a zajímat se do podrobnosti o událostech, nez napíšete takovy nesmysl. Bude-li mit uspech nebo velke zklamani, na to si musíme počkat. V otázce pana Putina je cely proces v zacatku. Na vasi kritiku bych si také ještě pockal.

Vas clanek ukazuje zaujatost vuci osobnosti pana Trumpa. Tu zaujatost nekritizuji. Ale vase blaboly nemohu prehlidnout.

4 0
možnosti
Foto

Výsledky Trumpova jednání se Severní Koreou jsou takové, že Severní Korea dle dohody navrátila USA pozůstatky 55 padlých z války s Jižní Koreou a neposunula se v denuklarizaci ani o píď. Pompeo při slyšení Bezpočnostního výboru Senátu nemohl uvést ani jednu věc, jež by Korea splnila a stále vyrábí zubraně. Dokud bude Kim a jeho rodina u moci, nic se dle něj nezmění. Nedosáhli tedy naprosto ničeho. Chce to číst aktuální zprávy z relevantních zdrojů. A ne Sputnik.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.