Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak udelat z nekoho blbce,zacíná být koukám národním sportem.

0 0
možnosti

Takovou úvahu by nejspíš napsala Sophia, kdyby se v Praze místo úvah o feminismu věnovala studiu českých blogů. Akorát že ona by to myslela vážně :-)

0 0
možnosti

J55a69n 19R40á33ž

19. 5. 2018 20:13

Zřejmě autorce blogu nilkdo nevysvětlí, že jsou akce, sice opravdu spíše symbolické, kde je přítomnost ministra, jako reprezentanta státu nutná, ale přítomnost jeho psa je faux pas.

PS. Aby mne nikdo nepodezříval z nelásky k psům: Jsem láskyplný pejskař, ale také jsem soudný a umím rozeznat situaci, kde přítomnost psa je krajně nevhodná.

2 0
možnosti

Vyjádřím se zcela stručně. K. Šlechtová má 40 let - souhlas, hloupá není Podobně není ani členkou Hnutí ANO. Babiš si ji vybral pro znalost jazyků i znalost poměrů v Bruselu. Je v ní energie, děti nemá. Jde o její sexuální lesbo orientaci. Pozor, to není výsměch, dává mi to odpověď na její zvláštní svět. Pak žije funkcemi, tetováním , fasebookem a s pudlem. Toto chápu jako základní zdroj její zvláštnosti a chování. Půjde od válu, Babiš ji obětuje - nic se neděje, je schopná. Na veřejnost, se nicméně nehodí ... :-)

2 1
možnosti

Proboha... To je jednak k paní ministryni a po druhé k vašemu slohovemu cvičení.

6 0
možnosti

Píšete to schválně jinak než to bylo?

Viděla jste vlastně tu fotku? A pokud ano, tak nepište u.. věnce, hrobu, když ministryně toho pudla posadila rovnou na ten hrob, či věnec. To je velký rozdíl.

8 0
možnosti

Váš referát je přehnaně dlouhý, četl jsem jen část.

Neštěstím dnešní doby je, že fotoaparát jako součást mobilního telefonu má u sebe skoro každý. A každý cítí potřebu fotit a ty fotky ukazovat. A nejspíš existuje nějaká neoficiální soutěž o nejdebilnější fotku.

A paní ministryně chce vyhrát. Budiž jí přáno.

9 0
možnosti

Autorka nemá odvahu ani označit zmiňované osoby v blogu. Tedy:https://josefhejna.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=663375

1 0
možnosti

No to je dlouhý blog; skoro o ničem.

4 0
možnosti

Je o jedné nemyslící ministryni.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS