Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano autorko, krásně nemáte žádný argument, co je na té africké hordě tak obohacujícího, natož uprchlického. Hlavně, že to říká nějaký mezinárodní status a to přece stačí.

0 0
možnosti

Bohužel jsem váš článek vůbec nepochopil. Ten závěr je myšlen vážně, nebo to je jen narážka na pokrytectví, na změnu názorů voličů po každém divadýlku?

Pohled na kandidáty mám celkem utříbený, takže váš článek mě nemůže nijak ovlivnit. Pouze konstatuji, že jsem nepochopil závěr, co jste tím chtěla vlastně říct, a zdali vůbec něco ...

0 0
možnosti

P89e24t93r 85L98a67n88g33e69r

23. 1. 2018 14:15

Boha jeho, vás neměli učit číst a psát, udělali vám v hlavě strašný guláš.

0 0
možnosti

Tohle naprosto jasný provokativní FAKE.

--

A kdo to nepochopil, ať si přečte diskusi;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

P20e68t24r 48A37g14u39l85á36r

23. 1. 2018 13:39

Chce tu Koranteng více krajanů? Obvzláště těch, kteří se sem snaží dostat? Řekl bych, že by si doma neubytoval ani jednoho.

2 0
možnosti

Pokud by byli jako on, proč ne ? On je problém spíše v tom, že tady nejde ani tak o imigranty, jako o nájezdníky.

0 0
možnosti

Milá paní, měl bych pro vás jedno doporučení, pokud tolik toužíte po migrantech z Afriky, zajeďte si za nimi třeba do Libye. Oni to ve své vrozené dobrotě určitě ocení.

4 0
možnosti

S dovolením, tady mícháte hodně věcí jednu přes druhou, navíc mnoho těch věcí je nepřesných. Dublin III se netýká žádným způsobem Turecka, ale týká se zemí EU a faktu, že azylanty do EU by měly primárně řešit ty země, kam žadatel o azyl poprvé v rámci EU vstoupil. Naproti tomu Ženevské konvence řeší statut uprchlíka obecně, takže pochybuji, že by konvence a Dublin III Zeman míchal v nějaké diskusi dohromady. Institut první bezpečné země, kdy by měl každý uprchlík zakotvit, z konvencí výslovně neplyne, ale vychází ze zdravého selského rozumu - jakýkoliv místní konflikt nebo katastrofa nemůže dávat uprchlíkům (byť skutečným) nějaké bianko vízum k cestě do libovolné země kdekoliv na světě dle vlastního výběru (to je prostě nesmysl). V souvislosti s Dublinem Zeman mimo jiné navrhoval také aplikaci australského modelu, což zde naopak nezmiňujete (a je to přitom navrhované řešení, přičemž se nám často předhazuje, že jako země v rámci EU jen kritizujeme a žádné návrhy řešení nepřinášíme).

A to, že nereagoval na fakt, že hovoří s polovičním Afričanem, ho má naopak řadit mezi skryté vítače, to je myslím hodně odvážné tvrzení. Kromě již zde zmiňovaného, že pan Koranteng rozhodně není ilegální migrant ani uprchlík, tak kdyby na jeho původ Zeman poukázal, schytal by to zase z opačné strany, že je rasista.

1 0
možnosti

Bože, děvče, vy byste z fleku mohla dělat tandem Ovčáčkovi.

0 0
možnosti

Bóžínku, to ja ale něco. Když to přirovnám, neviděl jsem nějakého obviněného z rasového útoku, který si stál za svým, před kamerami by trhal řetězy, rval se se stráží, vyplazoval jazyk s vytetovanou svastikou a vykřikoval, že všechny včetně soudce namele....

Prostě to jsou chudáčci, zkroušení, nechtějí ukazovat obličej, místo bombra vytáhnout maturitní obleček a předvádí před soudní stolicí spořádané občánky.

Tak jako Zeman.

2 0
možnosti
Foto

Nevěřím tomu, že by to autorka mylsela a vážně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.