Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J50a34n 68R29á19ž

20. 12. 2017 18:01

Homosexualita je deviace, ne že není!

Deviace znamená odchylku od normálu. Heterosexualita je normálou sexuálního chování lidského druhu a homosexualita byla a vždy bude odchylkou, čili deviací.

Což ovšem neznamená, že by měli homosexuálové jakkoliv za odchylné sexuální preference vylučování ze společnosti nebo zesměšňováni, ale také ne preferováni, jak se mnohdy stává.

1 0
možnosti

Slovo deviace je ale hanlivé. Neutrální je jen v čistě odborně-sociologickém kontextu, třeba na nějaké přednášce, v odborném textu a podobně. Zkuste říct nějaké dámě s neobvykle upravenými vlasy, že její účes je deviantní.

0 0
možnosti

Divna zeme Irsko. Jak pise autorka, na jedne strane zakazuje potraty a na druhe dovoluje snatky lidi stejneho pohlavi. Co je horsi hrich, usmrtit lidskou bytost nebo pohlavne obcovat s osobou stejneho pohlavi?

0 0
možnosti

Prectete si desatero bozich prikazani, tam to vsechno je.

0 0
možnosti

J15o44s12e11f 27P24o55t21r

19. 12. 2017 22:34

Každý člověk, pokud není debil, má vrozenou snahu pochopit odkud kráčí, co je, kam směřuje, dokonce i sociobiologové tvrdí , že každý člověk má v mozku náboženské centrum. Ovšem představa, která toto centrum naplńuje je u každého člověka různá.

V první třetině 20. století se objevilo nové náboženství, které postupně jako požár zachvátilo dost podstatnou část světa. Jednalo se o ateistický marxismus-leninismus, který tvrdil, že je založen jen a pouze na vědě a jen na vědě, tvrdil to tak, jak vy, paní autorko to tvrdíte o vědě v článku.

Pro instalaci svého učení marx-leninisté zavraždili podle historiků nejméně 100 milionů lidí (slovy : stomilionů). Nakonec toto učení odmítli sami obyvatelé tábora socialismu a to této ateistické nauce zbyla bída, špína, nepořádek, poloprázdné obchody, zadrátované hranice ....

Evropa je založena na křesťanských zásadách. Ve středověku existovaly civilizace, čínská, japonská, indická, islámská, aztécká, evropská. Zatímco všechny ostatní zůstávaly ve svých tisíciletých neměnných tradicích evropská křesťanská civilizace zplodila to, co dneska ostatní svět hromadně přijímá .demokracii, vědu, umění na nejvyšší úrovni, průmyslovou výrobu.

Pokud vás katolická dogmata iritrují, tak jim prostě nevěřte, věda vám dává spoustu námětů čemu věřit, třeba tomu že všechno je jen náhoda.

Nakonec jistě víte, že Evropa po opuštění křesťanských zásad vymírá, protože lidé zde ztrácejí lidskou přirozenost. Křesťanská morálka je založena na pozorování člověka po dobu nejméně 3 tisíce let. Vaše kritika je stará tak 100 let. Proč si myslíte, že právě vy máte pravdu?

0 0
možnosti
Foto

Tolik nesmyslů na jednom místě...

1 0
možnosti
Foto

říct málo slovy to podstatné je umění které zřejmě postrádáte

8 0
možnosti

Příliš mnoho slov. Vy to snad jednodušeji ani neumíte.

0 0
možnosti
Foto

Skandály s pedofilními kněžími a financemi ve Vatikánské bance se nejvíce tutlaly za papeže Jana Pavla II.

Toto bouchlo za Ratzingera a mám obavy, že proto byl zlikvidovaný, že to odmítal tutlat. Myslím si, že Ratzinger měl daleko větší přehled o těchto záležitostech než papež František, který byl zřejmě zvolený proto, že byl daleko od Vatikánu a o tomto neměl potřebné informace. Kdysi jsem o tom napsal blog. Co se týká prezidentského kandidáta Fischera, tak pro mne je naprosto nepřijatelný skrze jeho rusofobní fanatismus (kterým je ostatně postižena většina katolíků).

2 0
možnosti
Foto

Vy jste pojala blog jako diplomovou práci. Ne, tady nejsou předepsána žádné nutná minima řádků.

3 3
možnosti

I21v74a 33R33a29k31o44v75á

19. 12. 2017 18:21

Dlouhý, předlouhý článek - nedočetla jsem. Ale stihla jste aspoń pohanit Zemana :-/

6 0
možnosti
Foto

Jenom bych chtěl upozornit, že jsem našel v Přitomnosti 1939 výrok, který si lze jako heslo "Hitler je gentleman" v hlavě zůstat. Takže Zeman je v tom nevinně s příhlédnutím k tomu, jak funguje lidská paměť. A celý ten článek více kolaborantský než uvedené heslo.

4 3
možnosti
Foto

Vzhledem k Vašemu, jak říkali komunisté, "vědeckému světovému názoru", bych Vám doporučoval rozhlédnout se v řadách parteigenosse Filipa. Pokouší s vírou obvykle problém neměli. I když vlasne takový soudruh Husák před smrtí...

1 3
možnosti
Foto

Oprava: místo pokouší má být komouši. Ten zatracený našeptávač!

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.