Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V jednom nejmenovaném časopise (Téma) jsem se dočetl, že gay chce jako partnera jedině muže, takže pokud by si ten partner nechal operativně změnit pohlaví, dostal by kopačky. To je poněkud v rozporu s posledním odstavcem článku. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jenomže ta praxe přeoperování je v Íránu, tam se gay přeoperovává na ženu, aby si mohl vzít legálně muže. Je to jiný svět, kterému nerozumíme.

0 0
možnosti

"dbal na lidská práva natolik, že vyštval z mainstreamových médii nejen názory" - stojí tohle vůbec za komentář? A on snad Trump tato WC zakázal?

2 0
možnosti
Foto

:-)Tady někdo nečte text, je tam jasně psáno, že Trump pouze přenesl právo rozhodovat o toaletách na jednotlivé státy. Ne, že to centrálně odshora komplet zatrhl. Mě je to jedno, asi bych byla proti, protože na ženských toaletách je vždy fronta, na mužských volno a kolik je transsexuálů. Ty místnosti budou nevyužité. A proto jsem navrhla, aby se z nich zřídily modlitebny za obrácení transsexuálů na heteroseuály, což je v USA hodně populární idea.

0 0
možnosti

Okolo Vánoc jedna africká delegace usilovala o zastavení nového úřadu OSN v N.Yorku, který má vyhledávat a trestat jakoukoli zem nebo instituci, která se nepřizpůsobí vůli novému étosu myšlení LGBT. Bohužel zatím v této snaze aktivistů LGBT se nepodařilo úplně zabránit iniciativě. Takže může vzniknout nový orgán OSN, který bude podporovat prosazování nové sexuální orientace a genderových aktivit na celém světě. Před několika roky Rada pro lidská práva při OSN souhlasila, aby i finančně byla tato aktivita lesb a homoušů podporována. Nejhlasnějším tlampačem a propagátorem tohoto je z tisku tam New York Times. Ten také teď nejvíce nenávidí nového prezidenta USA a samozřejmě všechny vlády jenž nesouhlasí s touto LGBT iniciativou. V EU jsou to hlavně země Polsko, Maďarsko, Chorvátsko a země Balkánu.

4 0
možnosti
Foto

Já si osobně myslím, že nás tyto aktivity nezničí, myslím LGBT, ale některé jejich výstřelky už hraničily s extrémem. Trošku mi vadilo, že se na tom zviditelňovali mladí umělci, kteří s tím neměli nic společného. Mám hodně kamarádů ze školy homosexuální orientace, byli to mladí obyčejní příjemní a vetšinou monogamní lidi, nedělali si na homosexualitě kariéru, ale ani se tím netajili, My jsme v ČR extrémně tolerantní k těmto minoritám. New York Times bych ale šmahem neodsuzovala, vychází tam řada kvalitních článků a studií na úrovni, mají letitou tradici, prověřují zdroje, a Trump je zbytečně démonizuje, protože neskáčí, jak on píská. Nyní už je asi ani nepustí do Bílého domu na koference jeho mluvčího. Jinak jsem ráda, že ze CNN už na mě nebude hledět Sean Spicer. Tento popletený často agresivní skřítek, jehož paroduje M. McCarthy, mi rozhodně chybět v CNN nebude.

1 1
možnosti
Foto

Jaky exekutivni prikaz vam zabranil cestovat do USA?

3 1
možnosti

To jste špatně pochopil pane Braune. Nezabránil cestovat do USA, ale sebral pani Havelkové ten jediný důvod, proč tam chtěla cestovat. Z blogu to jasně vyplývá.

2 0
možnosti

Vy to schytáte Petro, na Boha ( Trampa ) se ani v ateistickém Česku nesahá. S tím Iránem jste mě dostala, svět je prostě zvláštní.

Čtení pěkně odsejpalo, dobrej blog.

1 0
možnosti
Foto

Všem, článek o trangederových operacích v íránu mám zde http://petrahavelkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=529272

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.