Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J87a84r65a 80R49a87n61k

22. 2. 2017 1:03

Celkem dobre napsane, vsimla jsem si, ze od "sundani"Flynna ted na RT mluvi vice opatrtne a i snad o milimetr mene propagandy:-) Curkin nebyl zadny milacek kolegu v OSN, navic byl vedle cinskeho predstavitele jediny, kdo od roku 2011 - 2015 vetoval v UN. Veskere narody jsou tam rozdelene:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vetoed_United_Nations_Security_Council_resolutions_on_Syria

0 0
možnosti
Foto

Jaro, vy se pletete, oni se naoko hašteří, ale pak si jdou dohromady v radě OSN na kafíčko. Reprezentují zájmy země a Čurkin byl oblíbený, protože v diplomacii seděl už dlouho. Není pravda, že Ruska a Čína jediné vetovaly od roku 2011. Nejvíc v dějinách SSSR vetovali, to je pravda. Ale USA od roku 2011 např. vetovali 2011 stažení Izraele ze sporných území, jež nakonec nevetovali, zrušení embarga Kubě, proti kterému je celý svět, proti zřížení mírotvůrců, jež by ochránili kulturní dědictví ničené islamisty, proti označení Nursy a dalších jako teroristické organizace, proti zahrnutí kurdů do mírových rozhovorů (asi kvůli Turecku), Některá jejich veta měla smysl ale některá nahrávala chudbě a terorismu. Dokonce proti kriminalisaci nacismu. Těch vet byly od USA od roku 2011 desítky. Rusové si zase vetovali za své zájmy a taky neprávem. Veto jako takové je nespravedlivý relikt II: světové války.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vetos_exercised_by_the_US_government_in_the_UN_Security_Council

0 0
možnosti
VR

Stres? Srdeční slabost a infarkt je oblíbená smrt pro KGB/FSB...

2 0
možnosti
SN

:-).......Dobrý článek, zase jsem chytřejší ! R^VR^

0 1
možnosti
VK

Asi zafungovala karma. Kdo ví?

1 0
možnosti
MP

Jakýpak Churkin, když se jmenoval Čurkin.

1 1
možnosti
Foto

Nejmenoval. Rusové písmeno Č nemají. Jmenoval se Виталий Иванович Чуркин

1 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.