Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Myslim, ze to funguje tak, ze lide napisi svuj pribeh a TV Barrandov to zdramatizuje pro svoji potrebu. Ne uplne vsechno je pravda, ale take ne uplne vsechno je lez. Ja to jeden cas sledovala, protoze mi to davalo inspiraci ke kratkym povidkam.

0 0
možnosti
BH

Také jsem to dvakrát žrala, ale silná pochybnost nastala, když při třetím náhodném přepnutí na tento kanál údajná ředitelka ZŠ opakovaně popisovala jak si užívala sexu s žákem a snad i nějaké porno. Také bylo úsměvné jak Musil osobní návštěvou v baru v GB odhalil sňatkového podvodníka Abdula...

Při náhodné zmínce se mé děti podivovaly, že nevím že je to hrané podle scénáře...

0 0
možnosti
JK

Marcus Aurelius kdysi řekl: "Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt. Cokoli vidíme, je úhel pohledu, nikoli pravda." Když tento výrok vynásobíte deseti, máte televizní pořad. Na druhé straně je realita neposouchatelná a nekoukatelná. Zkuste si natočit video z běžné debaty a zjistíte, že se lidé chovají a mluví bezmála jako mentálně retardovaní.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, uhodila jste hlavičkou na hřebíček. Protože jsem sám v pořadu Nebezpečné vztahy účinkoval, tak mohu potvrdit to, co už mezitím odhalil každý bystřejší divák, že příběhy v tomto pořadu jsou inscenované a hosté hovoří podle scénáře.

Hezký den.

2 0
možnosti

Trochu nesmyslné

jednostranné hodnocení. Lidé píší své problémy a TV Barrandov vybírá. Že používá v příbězích i své vlastní hráče a některé příběhy upravuje, je zcela normální a má pro to jistě důvody. Některé příběhy jsou tak realistické, že by je nikdo nevymyslel.

Podobný velmi úspěšný seriál uváděla v hodně minulých letech i ČT. To by se vám taky nelíbilo? Divákům se to líbilo. Šlo rovněž o příběhy diváků.

To, že ČT produkuje často stále stejnou opakovanou politickou propagandu se už nemusí líbit každému diváku.

Tak jim dopřejte se pobavit s talk show TV Barrandov a jejími pořady s účastníky, které ČT příliš do diskuzí nezve.

2 2
možnosti
JK

Trochu víc nesmyslný je Váš komentář.

2 0
možnosti
PS

P17e81t10r 89S64k68á42c12e31l

9. 12. 2018 22:08

Máte pravdu, jde o manipulaci. Ale (jak v každé třetí větě říká pan Jan Musil) - když někteří lidé se zdravým rozumem mají vstup do naší veřejno-právní televize (ČT) vstup "zabetonován"? Čeho se GŘ ČT a jeho podřízení bojí? Pravdy? Takže TV Barrandov vyplňuje jen tuto mezeru, uspokojuje poptávku. Že některé lidi se zdravým rozumem manipuluje i v pořadu "na živo" není jejich chybou. Rozumní lidé si přeberou informace a upraví případně svůj názor na závadný stav, v ajkém se dnes a denně pohybujeme. Jedinou nadějí jak způsobit přeměny jsou volby, povzbuzujme tedy každý svoje okolí a potom se budou v Praze divit.

1 0
možnosti
Foto

Důležité je, že jste to zjistila. Barrandov dokonce v počátcích těchto pořadů inzeroval poptávku po hercích do těch svých blábolů. Jenže zaplatit těch několik statistů je levnější, než kupovat filmy/seriály či je dokonce vyrábět. A Soukup uspokojuje svou exhibiční vášeň a manipulační posedlost a ještě to vyrábí levněji než konkurence. Co na tom, že je to snůška nesmyslů a to nejhorší žurnalistické bahno (zajímavé, že Zeman do toho bahna leze), dokud se na to lidi koukaj a nechají se manipulovat, tak proč to nedělat, že?

I tak se manipuluje veřejným míněním.

3 0
možnosti
JH

Tyhle praktiky jistě stojí za diskusi, neboť jde o obecný jev - trend televizní zábavy a dokonce i publicistiky Jenže ,autorka takovou vážnou diskusi neumožňuje svou prvoplánovou politickou zaťatostí:-)

1 0
možnosti
Foto

Já vám na rozdíl od většiny předřečníkům rozumím. Všimla jste si jak Musil tím svým panoptikem rámuje zprávy a tím jim jaksi úchylně dodává na význam? Podle mě neplatí: nedívejte se a budete mít klid. To je strkání hlavy do písku. Soukup tvrdě se svojí "cílovkou" manipuluje a zneužívá nefér postupy. R^ Velká karma.

6 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.