Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82i63r95i 21T92i95c39h16y

26. 11. 2018 17:54

Uvedla jste hodne nametu k diskuzi. Pridam jen k jednomu: Slovanske jazyky jsou bohate, protoze pouzivaji rod (anglicky gender, pohlavi je sex). Takze kdyz jde rec o herci ci herecce, hned vime, o koho se jedna, Ve vetsine anglickych slov rod neni, ale v tom to pripade je, actor a actress ( podobne v mnohych jinych, steward, stewardess). "Feministky" oznacili takove vyjadrovani za potlacovani zen a cely levicacky dav se zblaznil a nazyva ted herecku actor! Takze vidime takovou absurditu, ze na nejlepsi Oscar actress byla nominovana actor(!) ta a ta.

O profesorovi Petersonovi jsem jiz psal jinde, rovnez o nesmyslech jako kontinuity pohlavi, vyuky prvnacku oslavujici lesbicke vztahy, informace pro nezletile o moznosti zmen pohlavi, prevladajici zakony pro nepatrne mensiny, homofobii, islamofobii.

0 0
možnosti

Dobrý den, paní Havelková, děkuji Vám za tento blog. Mám naději, že naši poslanci jsou natolik zodpovědní nejen vůči nám, ale především vůči našim potomkům (kteří by navrhovanými změnami byli zasaženi způsobem, který si dnes ani nedokážeme představit) a nebudou hlasovat pro přijetí těchto změn. Mějte se hezky.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS