Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten myslivec se v dokumentu ukazuje jako milý starší pán, který má rád sportovní střelbu, vadí mu jakékoliv rady ze zahraničí a chce, aby o našem členství v EU rozhodovali přímo občané. On tam neukazuje žádný projev nenávisti vůči komukoliv nebo sklony k násilí. Těžko by se dal najít typičtější volič Miloše Zemana.

Sám Miloš Zeman je popsán novinářkou jako antievropský politik, což se dá doložit - on sám j v jakémkoliv komentáři k EU striktně kritický. (Nad rámec dokumentu je dobré přidat kontext: vůči východním impériím je Miloš Zeman striktně nekritický.) Stáhl k sobě voliče odmítající naše členství v EU a vůbec liberální společnost.

No a Jakub Janda konstatoval antievropský trend v české společnosti, což je pravda podpora EU u nás klesá.

Prostě autorka posunula HBO hluboko do Ruska :-)

0 0
možnosti
Foto

A to to ten myslivec nevěděl, když jsme do EU vstupovali? Že vždy je něco za něco?

0 0
možnosti

kdyby ten rozhovor byl se mnou, tak si klidně počmárám obličej krémem na boty, pokud by to zvýšilo šanci že nás z EU vyhodí

1 0
možnosti
Foto

R^některé britské cestovky nás zas mají nabídce jako levnou destinaci sexuální turistiky-takže to nás posunuje někam k Thajsku;-D

1 0
možnosti
Foto

Když jsem četla nabídky pracovních příležitostí na webových stránkách v UK pro Čechy, tak tak největší prostor zabíraly inzeráty typu, nebaví tě tvrdě pracovat a nic nemít, přidej se k nám, budeš pracovat v prostředí příjemného dámského kolektivu, čisté prádlo a nadstandardní příjmy. Už jsem na to neměla věk, a tak jsem se do programu nepřihlásila.

2 0
možnosti

J58a34n 34R25á86ž

6. 2. 2018 19:05

Dobře napsané!

Ale stejně je zábavné , kolika lidem u nás stále záleží, co o nás napíší v nějakém, byť v určitých kruzích čteném západním plátku, nebo nějaký idiot pronese v americké (britské, německé nebo nigerijské) TV.

Pro mnohé "pravověrné Evropany" nebo socialisované Američany, kteři alespoň přibližně tuší, kde ČR je, jsme národem xenofobních rasistů volících si do čela laciné populisty. A my i přes to zažíváme exportní boom, máme jednu z nejefektivnějších ekonomik Evropy a žijeme si relativně velmi spokojeně. Což dokazuje, že co si o nás vypráví nebo píší nějací kavárenští blbečkové v cizině i u nás, můžeme zcela abstrahovat. Na nic podstatného to vliv nemá!

3 0
možnosti

Autorko pozor, hodně lidí není schopno rozpoznat ironii!

6 0
možnosti

J40a63r98a 26R19a85n19k

21. 2. 2018 4:53

Ale no tak, Darling, nekteri zde ziji a HBO sleduji.

0 0
možnosti

HBO a media mě již delší dobu neznepokojují, bo se taky nějak musí živit a kdo chce je bere vážně a třeba i špatně spí z dojmu jaký má naše republika obrázek ve světě,,,,no asi už od nás nebudou brát traktory a pívo...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Pokud náš mediální obraz v zahraničí se bude podobat mediálnímu obrazu KLDDR, tak ty traktory i pivo budeme muset prodávat hodně lacino.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavější ještě je, že video už zhlédlo 85 000 nadšenců.

0 0
možnosti

Nadšenců do čeho? Do migrace nebo do palných zbraní? Ale nejspíš to budou milovníci kuriozit, něco takového, jako když nadšenci sledují ty nejhorší béčkové filmy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.