Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za prvé vy neumíte napsat krátký článek a proto většina jej nedočte.

Jinak Navalnyj je ubohý zloděj, kterého podporuje další usvědčený zloděj Chodorkovski, to je vše.

U Putina se odhaduje, že dostane 60 %.

0 0
možnosti

Sobčaková proslula výrokem, že anexí Krymu Rusko porušilo mezinárodní právo. Předpokládá se, že její kandidatura proti Putinovi je jen politický tah, jak snížit hlasy pro jiné kandidáty opozice, tedy vlastně napomáhá opětovnému zvolení Vladimíra Putina. Zatím trvá v Rusku vysoká obliba současného prezidenta, kterou se může chlubit málokterá hlava státu.

0 0
možnosti

Asi budete dost mlada anevite nic Jissifu Vissarionovici, Adolfu von Braunau a abychom zustali doma, tak o Klementu Gottwaldovi, Antoninu Zapotockem, Antoninu Novotnem,Ludviku Svobodovi, ci Gustavu Husakovi. Ti meli daleko vetsi oblibu nez Vladimir Vladimirovic.

1 0
možnosti

celou ruskou politiku lze vyjádřit velmi jednoduše - musíme se udržet u moci a musíme udržet Rusko pohromadě, všechno ostatní je vedlejší, Rusko není jednonárodní stát, ale říše - bývalá i současná. Současná vládnoucí vrstva, věrchuška, elita, chápe, že kdyby byla demokracie, Rusko se rozpadne a asi se ocitne v dalších válkách, takže žádní opoziční politici nemají šanci - podobná situace je v Číně, je to říše, jejímž jediným smyslem existence je udržovat svoji existenci a to jakkoliv, tady to maj v rukách pořád komunisti...když se podíváme na USA, je jasné, že je to o tom samém, tyhle mocné říše jsou stavitelé zdí, chystající se na poslední války a Evropa vedle toho vypadá jako konglomerát pomatených politiků, kteří nechápou, co se blíží

5 0
možnosti

A50l67e20x 58G59r46e89g70o13r

16. 12. 2017 13:21

Rusko je takové menší RU myšleno co do počtu národů. Jen ty národy jsou v lepším postavení než byly národy v mocnářství.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS