Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

když se z jednoho námětu sklouzne do jiného není dílo blogem, ale novelou.

0 0
možnosti
Foto

H10a53n61a 32V21l42k38o50v28á

14. 4. 2016 17:34

Přiznám se, že celé jsem to nečetla. Pochopila jsem, že jste viděla film a přečetla novelu, ale nechápu co myslíte tou válkou mezi blogery. A k tomu co jsem ještě jakž takž přelouskala - společenské třídy existují v každé společnosti a nechápu co je na tom bolševického. Bolševické (utopické) vidění byla spíše beztřídní společnost.

0 0
možnosti
Foto

Mezi blogery na idnes se nedávno rozhořela kritika novely trestního zákoníku, dle kterého bylo do pojmu hanobení zahrnut pojem třída, sexuální orientace a pohlavní identita a tak jsem se rozpovídala, jak to měli kdysi gayové těžké a že třídy existovaly i v jiném pojetí, nežli v tom, jak je vnímáme nyní.

0 0
možnosti

Je to příšerně dlouhý a tím pádem prakticky nečtitelné. Moc nechápu, co jste chtěla tím převyprávěním filmů demonstrovat.

Jinak ty gumový paragrafy jsou jen dalším milníkem na cestě ke krásným světlým všeobímajícně ultrakorektním světlým zítřkům.

2 0
možnosti
Foto

Děsivě dlouhé, ale poučné čtení. Za obsáhlost a (ne)zajímavé podání dávám karmu. Jsem rád, že o tom píše i někdo informovaný, ne jen rozčarovaný.

0 0
možnosti

To (ne) nechápu. Dáváte karmu za zajímavý, nebo nezajímavý článek ? 8-o

0 0
možnosti
Foto

v nemecku ted pouzivaji zakon o urazce predstavitele ciziho statu. (erdogana). kdyby to platilo i u nas, tak nemuzu nadavat ani putinovi nebo asadovi nebo kimovi

0 0
možnosti
Foto

Ten proces s komikem, co urazil Erdogana, mě pobavil Doufám, že nedostane v Německu doživotí, když teď Erdogana potřebujeme k zastavení migrace a Němci si jej musí předcházet.

1 0
možnosti

Verbální projevy by neměly být trestným činem s výjimkou pomluvy (záměrného šíření nepravdivých informací) a možná ještě nabádání k trestnému činu. Urážky by měly být předmětem občanskoprávního nikoli trestněprávního sporu.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS