Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

HBO si nás po prezidentských volbách posunula hluboko do Afriky

Díky Miloši Zemanovi se nemíříme více na východ ale přímo do barbarských afrických zemí, kde řádí lovci zvířecích lebek, kterými si pak rituálně zdobí své příbytky

Do včerejšího dne jsem si myslela, že jsou Češi národ holubičí, kterému je veškeré násilí cizí. Nežli někoho zákeřně napadnout anebo se bránit, raději se necháme na dlouhá staletí porobit. Proto o nás Poláci posměšně říkají, že my jsme ti Švejci, zatímco oni jsou hrdinové na koni.

Po shlédnutí záznamu dokumentu Vice News na HBO o prezidentských volbách v ČR jsem nabyla jiného dojmu. Hrdinou nebyl ani Miloš Zeman ani Jiří Drahoš, ale prostý český myslivec,  hovořící  ve zpěvném dialektu. Reportérka Hind Hassanová mu kladla desítky záludných otázek a on jí odpovídal, jak mu jazyk narostl. Netušil, jak moc jeho slova kosmopolitní reportérka a multikulturalistka překroutí.  

Prof. Drahoš  se stal úplně okrajovou figurou, jehož snaha o směřování ČR do EU se po prohraných volbách, jednou pro vždy zhatila. Místo toho u nás zavládly reakční živly, jež usilují o vystoupení z Unie, jež svou štvavou rétorikou podporuje prezident Zeman,  kvintesence  nenávisti k  migrantům,  opojený despotickými východními režimy.  

O tom, že Zeman několikrát sdělil, jak je pro nás členství v EU výhodné a že by hlasoval v referendu proti, nepadla ani zmínka. Zeman zkrátka vždy zůstane tím, že se vyslovil o možnosti referenda o vystoupení z EU, zlosynem prvního kalibru, zatímco D. Cameron, jenž zastával stejné stanovisko jako Zeman, je stále opěvovaným britským gentlemanem.

Zeman, jenž se pochlubil svou maketou zbraně na novináře s becherovkou,  se stal v očích  HBO nebezpečným padouchem, u něhož je jen otázkou času, kdy nějakého opozičního novináře touto zbraní odpráskne. V HBO buď nerozumí černému českému humoru, anebo nedokážou rozlišit atrapu zbraně od zbraně reálné.  Rozumí jen vtípkům Billa Mahera a Johna Olivera, jež jsou tisíckrát peprnější, nežli ty Zemanovy.

takto dle HBO vypadá reálná zbraň

 Pak se vše přesunulo k otázce migrace a strachu Čechů z migrantů, který vyvrcholil v hromadném ozbrojování. Vše zapříčinil Miloš Zeman, jenž v OSN hereticky prohlásil, že migrace je spojena s možností proniknutí teroristů na evropskou půdu.  

Paradoxní na tom celém je, že se v dokumentu objevují muslimští teroristé, kteří údajně nakoupili své zbraně legálně ve východní Evropě.  

Pachatelé útoků na redakci Charlie Hebdo si zakoupili deaktivované  zbraně na Slovensku, které si pak opravili a Slováci hned poté zpřísnili legislativu týkající se prodeje zbraní. U nás v ČR ale platí mnohem přísnější pravidla ohledně nákupu zbraní. Další zbraně si koupili v Chorvatsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině.  Dle reportérky stačí v Česku k získání zbraně mít 21 let, projít kratičkým testem a mít čistý trestní rejstřík.  Skoro jako na divokém západě. Sama jsem absolvovala zkoušku na zbrojní průkaz  a musím říct, že reportérka se buď špatně informovala, anebo záměrně mlžila. Test měl několik set složitých otázek, pak jsem musela provést rozborku zbraně a složit praktickou zkoušku ze střelby. A tak díky zkouškám rozeznám, na rozdíl od reportérů z HBO pravou zbraň od atrapy. 

typický Čech dle Hind Hassan

Příkladem typického Čecha je holohlavý kroměřížský myslivec Jan Buksa, který střílí už od svých 12 let, posiluje si své lovecké svaly a který nás pozval do svého stylového příbytku s desítkami loveckými zbraněmi, poháry z vítězství v mysliveckých soutěžích a  zvířecími trofejemi.

Hovořil o tom, že každý má mít právo na zbraň, že nám EU nemá nic zakazovat  nařízeními a že referenda jsou tady proto, aby lidi mohli rozhodovat o osudu své země. 

Takto smýšlí a vypadá Zemanových dolních 10 milionů, řekla si v duchu reportérka a zlomila nad námi, Čechy, hůl. Toto už ani není nějaký zaostalý východ, ale opravdická africká země, kde primitivní kmeny používají koster a hlav zvířat k magickým rituálům. Všemu nasadí korunu upřímné přiznání jako z psychoanalytické příručky střelce Buksy, že každý má v srdíčku lovce. A někdo to zkrátka nedokáže potlačit.

Nechápu, proč odchod Čechů z EU, jenž se s druhou volbou Zemana za prezidenta nevyhnutelně přiblížil, reportérka HBO tak moc oplakává. Vždyť se EU zbaví země, nad níž přejali vádu maniaci  s desítkami dlouhých střelných zbraní, kteří si ve volném čase oprašují srnčí lebky. To je spíš důvod k tomu, aby v HBO bouchali šampáňo. 

Je jen otázkou času, kdy tento muž přestane střílet po zvěři a začne střílet po mírumilovných muslimech, kteří se zde ukázali krátce po drsňákovi s nelidským srdcem. Jejich duchovní reportérce, jež si  v rozhovoru s ním nasadila povolně muslimský šátek, nabonzoval, jak jsou na ně nyní Češi zlí a jak se nás všech bojí.

Češi zkrátka a hlavně Miloš Zeman nejsou schopni pochopit islám. Nemají na to prostě mozkovou kapacitu. Jinak by naznali, že je to nejmírumilovnější náboženství na světě a nevyzbrojovali se na jeho vyznavače zbraněmi. Miloš Zeman o nich říká, že jejich kultura je jiná, nežli je  ta naše, a to jim nedá spát. Je to lež, jako věž, jejich kultura je přece podobné té naší jako vejce vejci a je jen otázkou času, kdy to pochopíme i my, a začneme si při rozhovoru s nimi samy aktivně nasazovat muslimské šátky.

A do toho jako přízrak vstoupil Jakub Janda, který udělal reportérce ve všem jasno. A my jsme se mohli obloukem vrátit zpátky k Zemanovi. Jakub Janda ve svém elegantním koženém kabátě zde působil v celé té změti prezidentů s puškami na novináře a lovců lebek jako jediný kultivovaný Čech, pravý nositel evropských hodnot.  

Uklidnil Hind Hassanovou, že Miloš Zeman nemá prakticky žádné pravomoci, a zneklidnil ji tím, že šíří nenávistnou protievropskou rétoriku a je jen otázkou času, kdy pod jeho vlivem vystoupíme z EU. Sice ne teď, ale čas k tomu se nachyluje, sdělil odborník přes desinformace a EU a rošťácky přitom mrkl okem.

Jakuba Jandu jsem vždy hltala jako evangelium, a tak jsem si řekla, že má asi pravdu. Vystoupíme z EU,  a upadneme do primitivismu lovců zvířecích lebek, budeme sát krev z laní, aby do nás přešla jejich magická síla. Pokud k nám přijde jediný smavý migrant, odpráskneme ho Zemanovou puškou s becherovkou a budeme konečně jásat, že jsme sami sebou.

Nikoli holubicemi, ale krvežíznivými barbary, jak nás celému světu představila HBO. Hranice Schengenu se před námi jednou pro vždy uzavřou, ale nám to nebude vadit, protože se na nás budou jezdit dívat občané EU jako na raritu, což nám konečně dodá pocitu národní hrdosti.  

Autor: Petra Havelková | úterý 6.2.2018 17:18 | karma článku: 29,20 | přečteno: 1359x
  • Další články autora

Petra Havelková

Poslední mohykáni proruské propagandy v Česku

Během únorového vpádu vojsk Putinova režimu na Ukrajinu bylo přijata série opatření proti šíření ruských desinformací. Řada zemí euroatlantického bloku i jejich spojenců se rozhodla zablokovat ruský propagační kanál Russia Today

16.8.2022 v 19:44 | Karma: 18,86 | Přečteno: 1451x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Na vlnách šedé ekonomiky

Můj postoj k šedé ekonomice byl vždy dvojznačný. Vím, že poctivě danícím občanům, soukromým podnikatelům a právnickým subjektům vděčím za mnohé. Jen díky nim jsem bezplatně vystudovala, mohu jezdit po opravených silnicích.

28.7.2022 v 21:09 | Karma: 13,02 | Přečteno: 650x | Diskuse| Ekonomika

Petra Havelková

Je projekt Pirátské strany o zdanění psychotropních látek smysluplný?

Možné zdanění příjmů z legislativně regulovaného prodeje psychotropních látek, které má Pirátská strana ve svém programu, se jeví jako zajímavý nápad řešení finančních problémů spojených s náklady na ústavní léčbu závislostí

6.7.2021 v 13:18 | Karma: 12,95 | Přečteno: 561x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Ruský vliv

Protřásla si bezstarostně své tmavé dredy v podzimním větru a nechala se pohladit posledním zábleskem babího léta. Cítila se svobodná.

1.3.2021 v 18:24 | Karma: 6,82 | Přečteno: 589x | Diskuse| Poezie a próza

Petra Havelková

Mercury a malí Čecháčci

Zpěvákova raná 80. léta strávená v Mnichově ve společné domácnosti s německou herečkou Barbarou Valentin, která jej zasvětila do tamní LGBT scény, byla v dětem přístupném filmu Bohemian Rhapsody zcela opomenuta.

10.3.2019 v 9:57 | Karma: 11,16 | Přečteno: 1225x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:25

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.