Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jakými metodami chce Bill Gates redukovat lidskou populaci?

Bill Gates je majitelem Microsoftu a známým eugenikem. Po svém otci podědil kontroverzní snahu redukovat lidskou populaci s pomocí osvědčených metod, jež zdokonaluje do vybroušených nuancí

Bill Gates díky společnosti Microsoft pohádkově zbohatl, když předprodal IBM operační systém, jenž zakoupil od Tima Patersona  za 50 000 dolarů. Je schopným programátorem a manažerem firmy, jíž se postupně podařilo zcela si podmanit trh s operačními systémy počítačů a vytlačit z něj úspěšně veškeré své  konkurenty, díky čemuž se několikrát soudil. 

Posléze se shlédl v činnosti vlivných mocných  podnikatelů Rockefellera a Carnegieho, kteří rádi tahali za nitky světového dění a stali se autory euroatlantického projektu. I on se chtěl stát vlivným filantropem, ovlivňující světové dění. Prostředků na to měl více než dost.  Politice ale za mák nerozuměl a tak se vrhl do sféry obchodování s očkováním a  s geneticky modifikovami potravinami v rámci své nadace Billa Melindy Gatesových a firmy Monsanto. 

Svými kontroverzními a často velice nešťastnými výroky vyvolal bouři nevole a začalo se o něm hovořit jako o moderním eugenikovi. Už jeho otec, právník, zasloužilý skaut  byl a dobrovolným členem organizace Plánované rodičovství. Nám všem se spolu s pojmem  eugenika vybaví především snaha nacistických ideologů  propagovat ideál rasové čistoty a ariánství, pokusy Mengeleho na dvojčatech, zabíjení  nezdravých dětí a snaha zlikvidovat podřadnou židovskou a slovanskou rasu.

Eugenika je spojená s malthusiánstvím a učením bratrance Charlese Darwina Francise Galtona. Veškeré projekty eugeniky byly po porážce nacismu v Německu zastaveny v Evropě jako nelidské. V USA ale tyto projekty spojené s pokusy na lidech a snaze zlikvidovat a sterilizovat  přebytečné podřadné lidi s geneticky nevhodným materiálem pokračovaly vesele dál, jako by se nechumelilo.

Zakladatelka hnutí Plánované rodičovství přednáší v rámci KKK

Zakladatelka tohoto hnutí v USA Margaret Sangerová, v jehož rámci dobrovolničil Gatesův otec,  si rozhodně nebrala žádné servítky a rétorika jejích proslovů byla hodně blízké árijskému plácání o čistotě rasy. V rámci propagace potratů a zabránění těhotenství dělala přednášky ženským členkám organizace Kuk Kluk Klanu a přijímala na svou blahodárnou činnost anonymní příspěvky od Rockefellera juniora. Australské aborigince srovnávala bezelstně se šimpanzy, což hodně vypovídalo o jejím vlastním IQ.  Apelovala na redukci počtu dětí  s pomocí sterilizace a segregace  u těch, kdo si více dětí nemohli finančně dovolit. Nechtěla ale děti přímo zabíjet, ale spíše sterilizovat nevhodné kandidátky na mateřství s nekvalitními rasovými a dědičnými předpoklady.

Sangerová byla často srovnávána s nacisty, a tak se vůči nim musela vyhranit. Byla rozhodně proti plynování dospělých defektních jedinců, což považovala za nelidské a snažila se ponechat rozhodování o počtu dětí a jejich výchově na rodičích, nikoli na schopných eugenicích typu Mengeleho anebo německých autorů pěstitelských stanic nové lepší rasy.

Bill Gates junior (třetí Bill Gates v rodě) sám dobře vzpomíná na účast svého otce v organizaci Plánované rodičovství, jež byla označena za kontroverzní, ale zakladateli Microsoftu připadne skvělá. Proto se sám se aktivně zapojil se svou ženou Melindou do podobných aktivit. Pohledná a stále dobře udržovaná Melinda, jež nemusí na rozdíl od Billa programovat, a tak má víc času. 

Melinda Gatesová chce redukovat populace s pomocí antikoncepce

Proto se  aktivně angažuje v programu Plánovaného rodičovství už řadu let  a káže bohatým  americkým a londýnským fiflenám o nezodpovědnosti matek třetího světa. Jejím ideálem by bylo, když by všechny ženy  rodily maximálně 3 zdravé děti a mohly si rozhodovat o tom, kdy počnou svého vlastního potomka.  Melindě nevadí, že páry po světě  mají sex. Dokonce ve svých přednáškách sděluje, že sex provozuje i se svým mužem. Proč by si sex  nemohli dovolit i  Indové. Ale je nutné, aby při tom používali buď kondomy, anebo antikoncepci, anebo nitroděložní tělíska, a tak si ženy samy ovlivňovaly, kdy se jim narodí dítě. Dle  skrytého přání Melindy některým přemnoženým rasám a národům vůbec nikdy.

Gatesovi věnovali organizaci Plánované rodičovství, jež se věnuje i potratům, přes stovku milionů dolarů.  Miliarda párů používá určitou formu antikoncepce a to vše nenese to dle Melindy vůbec viditelné riziko. Melinda ví, že otázka antikoncepce je o masové kontrole populace, ale sděluje, že se jedná pouze o podřadný problém a že vše je o výchově dětí. Pokud se ženě narodí dětí třeba deset, už je nestíhá vychovávat. 

Ano, každý má právo si rozhodovat o tom, kdy počne dítě. Billova žena ale chce diktovat národům, kolik procent obyvatel má používat antikoncepci a buzeruje ve svých přednáškách státy, jež antikoncepci masově nepropagují. Má to spočítáno na procenta v rámci celého světa.  Národy, jež padají pod 27 procent užití antikoncepce a tudíž se těmto národům rodí více dětí, dostanou od Melindy morální políček. Melinda  nepočítá s tím, že ženská forma antikoncepce na rozdíl od kondomů ženám může v dlouhodobém měřítku škodit, způsobuje v extrémních případech ranější úmrtí žen a znečišťuje, pokud se používá masově a dlouhodobě díky výměškům v moči vodstvo. Masově používaná hormonální antikoncepce, jež tady není příliš dlouho,  má vliv na zrod zvláštních ryb a to je jenom počátek.  Spekuluje se, že antikncepce může mít po určité době vliv v řádu desítek  i na mužskou plodnost. 

Toto je Billově manželce jedno, protože lidstvo a zvláště některé národy jsou na pokraji přemnožení. A přemnožené národy upadají občas do chudoby a nevzdělanosti. Je to ale jen manželka Billa Gatese, a tak se může nechat takto plácat, ženy jsou hovornější. Problémem je, že takto divně plácá i její manžel, Bill Gates. Škoda, že se nedrží svého Microsoftu a nesnaží se vylepšovat očividné chyby svého softwaru, jako je Windows 10.

Jeho Microsoft očividně zneužívá svého monopolního postavení na trhu a neotravuje se obtěžovat uživatele svých starších softwarů ani předložením nových smluv na přijetí nového softwaru. Kolika z nás, držitelům Windows 7 se stalo, že nám Microsoft proti naší vůli za našimi zády  změnil osvědčený Windows 7 za Windows 10 a kolik z nás s tímto systémem mělo problémy? Já jsem si naštěstí podržela možnost mít Windows 7 na starém počítači, ale stálo  mě to hodně energie. Gatesova firma neustále protivně aktualizovala systém, vyhrožovala po řadu měsíců, že se systém změní, až se řadě z nás změnil, aniž bychom to chtěli.

Jedná se o protiprávní jednání, nikdo nemá právo někomu jen s pomocí aktualizací  z počítače odebrat zakoupený software a změnit jej za kvalitativně zcela jiný software. Bill Gates toto právo rovněž nemá, není bůh, ale nikoho se na nic neptá.

Zakoupila jsem si zároveň tablet Acer s Widows 10 a po 2 týdnech  jsem tento tablet musela vrátit. Legálně instalovaná verze Windows 10 byla v daném tabletu zcela nefunkční, tablet ACER nebyl s Windows 10 kompatibilní. Naštěstí mi vyměnili v obchodě tablet s Windows za tablet s operačním systémem Android a vše zase šlo. O toto by se majitel firmy Microsoft měl starat a nevrtat do eugeniky a očkování, jemuž nerozumí, nesnažit se redukovat  populaci a geneticky modifikovat potraviny, jež se snaží prosadit, kde jen může. Kdo má o jeho geneticky modifikovanou zlatou rýži s vitamínem A vůbec zájem?

V USA frčí geneticky modifikované potraviny na plno. My se jim v EU bráníme a firmy z USA se nám snažili geneticky modifikované potraviny vstrčit v rámci balíčku smlouvy o TTIP, jenž se nakonec nepodepíše, a nikdo z našich zemědělců se vůbec nebránil. 

Gill Gates rozumí operačním systémům, i tak stejně jím prodávané operační systémy často nefungují zcela dokonale a mohl by je vylepšovat. Geneticky modifikovaným potravinám a očkování ale nerozumí ani za mák, je sice nadprůměrně inteligentní, nikdy ale nedokončil Harward ani jinou VŠ a má z toho velký  mindrák. A stejně s nimi obchoduje.

Nejkontroverznější aktivititou Bila Gatese ale nejsou geneticky modifikované potraviny, ale jeho očkování.  Stejně jako jeho žena Melinda si myslí, že se musí populace redukovat, protože jinak se planeta Země celkem rychle oteplí, což bude mít za následek mnoho dalších neblahých klimatických jevů.  V rámci přednášky TED přišel s kouzelným vzorečkem, jenž vypovídá o jeho chorém myšlení. Billovi nezáleží  na osudu  všech lidí na planetě, ale na osudu CO2 na planetě.  Bill Gates by chtěl, aby počet vyprodukovaného CO2 na osobu byl nulový a tím by se zastavilo oteplování planety. Všiml si vyprodukovaného množství CO2, jež je zhruba  20 milionů tun . Američané produkují 20 tun za rok na hlavu a lidé z chudých zemí 1 tunu na hlavu za rok.

Pokud se chce dostat na nulu, logicky nám dojde,  že by se měl Bill Gates snažit zlikvidovat nejprve plýtvavé Američany a obyvatele EU, kde se nesmyslně vyhazují cenné potraviny a spotřební  produkty do koše, protože jsme nuceni kupovat díky reklamám stále nové a nové produkty. 

 Ale ne, není to tak. Co by si Bll Gates počal, když by mu obyvatelé USA nekupovali jeho software? A tak přemýšlí směle a vizionářsky nad jiným řešením. Rovnice Billa Gatese o nulové produkci CO2 má tyto paramentry.

Bilova věhlasná rovnice a redukci populace kvůli CO2

Množství CO2 = lidé x služby za osobu x energie za služby x spotřebované energie na osobu x množství CO2 na jednotku spotřebované energie. Bill Gates chce CO2 dostat na nulu. A tak se nám nabízí otázka, kterou z veličin chce zlikvidovat. Bill se sám dobrovolně v rámci přednášky TED  přiznal, že se snažil, stejně jako jeho žena Melinda zredukovat populaci skrze skvělé prostředky, jako jsou vakcíny, zdravotní  péče a kontrola populace skrze reprodukci. Nebyli ale příliš úspěšní. Populaci se daří redukovat jen maximálně o 15 procent.  

Upozorňuje na to,  že lidí je nyní 6,8 miliard a brzy jich bude 9 miliard. A nyní můžeme přemýšlet, jak to asi Bill Gates míní s jím sponzorovanými vakcínami, když chce skrze  vakcín redukovat populaci? Vždy jsem měla za to, že vakcíny jsou tady jedině od toto, aby bránily šíření nakažlivých přenosných chorob, jež způsobují smrt nebo zmrzačení lidí a nikoli od toho, aby redukovaly lidskou populaci, jak nám směle naznačuje Bill Gates. Když jsem si ale přečetla o některých jeho kontroverzních programech, už jsem si nebyla  tak jistá.

Bill Gates je především člověkem ziskuchtivým, jenž stále rozmnožuje svůj majetek. I jeho filantropie v rámci podnikání s vakcínami není jen tak z čisté lásky k lidem. Na vakcínách se dá docela slušně vydělat a tyto vakcíny navíc nemusí být ani vyvinuty anebo prodány. Vakcíny proti prasečí chřipce byly vyhozenou investicí,  již agilně nakoupila řada států, aby se jim poté zkazily, protože prasečí chřipka se vůbec nerozšířila a zmutovala za rok v něco jiného.  

Firmy, jež investují do vývoje vakcín, ale vždy vydělají obrovské peníze. Vakcinace je často úplně zbytečná. Jméno manželů Gatesových bude jednou pro vždy spojeno s vakcinací proti obrně ústní formou, po níž ochrnulo údajně 47 tisíc dětí. Může se rovněž jednat o fikci, protože nelze dokázat, že by ochrnutí dětí bylo doopravdy spojena s očkováním. Bill Gates nicméně neustále bojuje s obrnou a sděluje, že tuto nemoc vymýtí do roku 2019. 

Očkování dětí proti chorobám, jež byly masově vymýceny, není celoplošně nutné. Přemíra očkování naráz ve všemožných kombinacích v nízkém věku dítěte zvyšuje riziko negativních účinků vakcíny na dětský organismus včetně hyperaktivity anebo poruch koncentrace. Bill Gates se veškerým dotazům investigativních novinářů na toto téma vyhýbá jako čert kříži a sděluje, že vakcinace celé populace zvyšuje celkovou odolnost populace vůči chorobám. zamlčuje, že se občas se ale může snížit imunita celé populace vůči banálním chorobám.

Proti něčemu je výhodné očkovat, jako proti tetanu. Nemá ale smysl očkovat plošně všechny proti prasečí chřipce. Řada očkování proti chřipce navíc paradoxně vyvolala několik let po sobě slabou chřipku. Řada očkování proti chřipce nebyla na daný rok vůbec funkční, protože viry za rok zmutovaly,  a očkovaní se rovněž nakazili chřipkou.  

 Časovanou bombou může být i zneužívání antibiotik. Naše organismy mohou ztratí časem zcela rezistenci proti chorobám, jež byly dosud s pomocí antibiotik potlačeny.  

Bill Gates to myslí dobře a ví, že nemůže očkováním přímo zabíjet lidi. Pokud by všechny děti po požití vakcín sponzorovaných jeho nadací, zemřely, byl by mu jeho byznys bez okolků přerušen.  Ale když se objeví pár negativních případů v zemích třetího světa, nikdo nikoho nemůže podezírat, že má choroba příčinnou souvislost s očkováním,  tak se to celé vstřebá.

První očkovaní lidé  jsou vždy pokusnými králíky vědy. Stejně jako je antikoncepce nezdravá pro pár set tisíc žen, které mají větší problémy se žilami, zbylá miliarda dlouho nic nepozná.  A na to farmaceutické korporace hřeší. Očkování je dobré v rámci vymýcený masových nebezpečných chorob,  ale nemají se aplikovat neuváženě na vše, co se komu kdy zlíbí.

Bill Gates je ale opačného názoru a nyní začal vrtat do viru HIV. Jeho příjmení GATES se rámuje s nemocí AIDS, a tak má na to asi právo.  Pokud by kolem svých aktivit tak rád nemluvit v médiích, bylo by to lepší. U tohoto člověka více než u kohokoli jiného platí: "co slovo, to perla!" 

Přitom by si mohl dovolit díky svým penězům, protože se nemusí zviditelňovat v médiích, mlčet, jako to dělají jiní mocní bohatí lidí, kteří se tajně slétávají jednou ročně  v rámci skupiny Bildeberg, založené Rockefellovou nadací.  

Pokud Bill vrtá do vakcín, neměla by se jeho žena příliš angažovat v otázkách redukce populace, protože toto vzbuzuje konspirační podezření. Podezřele působí i Billovo televizní angažmá v rámci Eboly, kdy přesně predikoval kulminaci této nemoci i kdy bude zastavena. Podezřele působí i  jeho láska ke komárům, kteří jak všichni dobře víme, přenáší různé choroby.  Nyní už naplno jedou v redukci viru Zika přenášeného komáry. Bill Gates chce investovat do toho, aby se tito komáři už tolik nemnožili Využívají k tomu principů matematické modelace a vektorů. Pár bláznů se domnívá, že se nejlépe může redukovat populace s pomocí biologicky přenosných nemocí, jež se mohou často rozšířit i uměle. Pak mohou být včas nasazeny vhodné očkovací látky, jež byly vyvinuty v laboratořích už třeba x let dopředu a tím se mohou očkovacím firmám ještě zvýšit zisky.

Bil Gate a jeho milovaní komáři

Bill Gates proslul  kontroverzním výrokem souvisejícím s eugenikou, jejíž zásady podědil po svém otci. Do někoho, kdo má 3 měsíce před smrtí, nemá dle něj smysl investovat desítky milionů dolarů, jež se má vložit do výchovy mládeže. Nevím o nikom, do něhož by se poslední 3 měsíce života investovaly desítky milionů dolarů, kromě zhýčkaných miliardářů. Řadoví občané, kteří si platí průměrné zdravotní pojištění, umírají za mnohem menších nákladů na nemocničních lůžkách po vyčerpání levnějších metod léčby. Jen malé množství lidí je napojeno na přístrojích a příbuzní  je nechat odpojit, což vyjde draze. 

Gatesův kontroverzní výrok ale znamená jedno. Nemá se už investovat do léčby starých, nepotřebných, nemocných lidí, spíše se to má vložit do mládeže. U ní ale jeho žena zuřivě propaguje metody kontroly porodnosti a dosti tvrdým, diktátorským způsobem způsobem všem nařizuje, že mají používat  hormonální anebo nehormonální antikoncepci.  

Vše, co provádí Bill a Melinda Gatesovi má ještě jiný rozměr. Jde o nezvyklou míru kontroly společenského dění. Firma Microsoft má společně s dalšími výpočetním koncerny velký přehled o obyvatelstvu díky celé řadě statistik. Bill Gates nás drží díky svému Microsoftu celkem dost v šachu. Kdo z nás, pokud by se jeho Microsoft  aktualizoval po dobu 3 hodin a on potřeboval na počítači místo aktulaizací pracovat,  je ochoten Windows zavrhnout?  Billa Gatese jsem kvůli aktualizacím naplánovaným na den a nikoli na noc, proklínala, protože jsem během těch 3 hodin potřebovala pracovat a ne si nechat aktualizovat. Nadávala jsem mu,   že se místo svého Microsoftu věnuje očkování a HIV.

Ale nekoupila jsem si operační systém Macinstosh, protože jsem si už zaplatila za Microsoft. Jeho Microsoft jsou díky monopolnímu postavení na trhu doslova v celém světě. Bill Gates má řadu informací o lidech, sní o povinném očkování celé planety, sní o redukci populace o 15 procent. Hovoří o tom, že budou umírat lidé, ale nebude to hromadně v řádech milionů, ale jen tak postupně. Vždy si přečte o nějakém altruistickém projektu a bájí o tom, jak jej aplikovat po celém světě a jak na něm zbohatnout. Hovoří o tom, že řada oblastí planety je přelidněná a proto jsou tam lidé chudí a to se musí změnit.

Sní o nových formách využití jaderné energetiky, jež by se měla přebudovat v horizontu 60 let tak, aby se palivo dokonale využilo. Je teenagerem, jenž dokáže své sny bohužel i díky svému velkému vlivu a penězům uplatnit v praxi. Jsou ale jeho sny lidské a humanistické  anebo se jedná pouze o megalomanské algoritmy nedozrálého nerda? 

Povinné očkování obyvatel celé  planety identickou očkovací látkou vůbec není nutné, je ale hodně výhodné pro prodejce očkovacích látek.  Každý podniká v něčem jiném. Billa Gatese můžeme pochválit, že podniká zatím jenom v počítačích, očkování, plánovaném rodičovství a geneticky modifikovaných potravinách. Samozřejmě, napadá nás,  řada boháčů  sní o redukci nepotřebné populace a proto podnikají ve zbraních a špionážních službách. Moderními zbraněmi lze populaci redukovat nejlépe, ale bohužel jaderné zbraně zničí planetu a zamoří životní prostředí na desítky let. Bill Gates má příliš rád planetu Zemi, aby to připustil.

I moderní zbrojaři mají rádi planetu Zemi, jen chtějí, aby na ní bylo mnohem více místa a populace nebyla nerovnoměrně rozmístěná na planetě při docházejících nerostných zdrojích a nastavení nynějšího plýtvavého spotřebního průmyslu. Zbrojařské koncerny usilovně přemýšlí, jak redukovat velké množství lidí bez využití jaderných zbraní a uchovat zdroje pro nové lepší uměle vypěstované lidi, kteří nebudou tolik nevypočitatelní a agresivní jako současná populace. V  tomto ohledu má Bill Gates a jeho výzkum co nabídnout. Rozhodně se vyplatí činnost nejbohatšího muže na planetě sledovat, protože nám sdělí mnohé o budoucnosti lidstva.  

Autor: Petra Havelková | pátek 29.7.2016 13:35 | karma článku: 30,95 | přečteno: 7598x
  • Další články autora

Petra Havelková

Poslední mohykáni proruské propagandy v Česku

Během únorového vpádu vojsk Putinova režimu na Ukrajinu bylo přijata série opatření proti šíření ruských desinformací. Řada zemí euroatlantického bloku i jejich spojenců se rozhodla zablokovat ruský propagační kanál Russia Today

16.8.2022 v 19:44 | Karma: 18,86 | Přečteno: 1451x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Na vlnách šedé ekonomiky

Můj postoj k šedé ekonomice byl vždy dvojznačný. Vím, že poctivě danícím občanům, soukromým podnikatelům a právnickým subjektům vděčím za mnohé. Jen díky nim jsem bezplatně vystudovala, mohu jezdit po opravených silnicích.

28.7.2022 v 21:09 | Karma: 13,02 | Přečteno: 650x | Diskuse| Ekonomika

Petra Havelková

Je projekt Pirátské strany o zdanění psychotropních látek smysluplný?

Možné zdanění příjmů z legislativně regulovaného prodeje psychotropních látek, které má Pirátská strana ve svém programu, se jeví jako zajímavý nápad řešení finančních problémů spojených s náklady na ústavní léčbu závislostí

6.7.2021 v 13:18 | Karma: 12,95 | Přečteno: 561x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Ruský vliv

Protřásla si bezstarostně své tmavé dredy v podzimním větru a nechala se pohladit posledním zábleskem babího léta. Cítila se svobodná.

1.3.2021 v 18:24 | Karma: 6,82 | Přečteno: 589x | Diskuse| Poezie a próza

Petra Havelková

Mercury a malí Čecháčci

Zpěvákova raná 80. léta strávená v Mnichově ve společné domácnosti s německou herečkou Barbarou Valentin, která jej zasvětila do tamní LGBT scény, byla v dětem přístupném filmu Bohemian Rhapsody zcela opomenuta.

10.3.2019 v 9:57 | Karma: 11,16 | Přečteno: 1225x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum. Nahradí ji Havel?

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  13:31

Přímý přenos Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy. „Předsednictvo TOP 09 děkuje ministryni pro...

Vrah hodil tělo ubodaného muže do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024,  aktualizováno  13:27

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Odvrátili jsme dronový útok na Minsk z území Litvy, tvrdí Bělorusko

25. dubna 2024  13:11,  aktualizováno  13:21

Šéf běloruské tajné služby (KGB) Ivan Tertel ve čtvrtek uvedl, že se podařilo zmařit dronový útok...

Ministerstvo vyčlenilo vakcíny pro těhotné. Válek apeluje na přeočkování dětí

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  13:10

V Česku stále rapidně přibývá případů černého kašle. „Registrujeme 956 nových případů,“ řekla...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.