Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Homofobní američtí křesťanští američtí Republikáni, kajte se!

Homofobní sklony jsou hluboce zabořeny v základu fundamentalistických křesťanských, judaistických a islámských sekt. Přitom nebyly vlastní antickému Římu ani katolické církvi, v rámci jejíchž klášterů homosexualita čile kvetla

Homofobie je  primitivní obrannou metodu archaických kmenů před nedostatkem potomků, jež nyní ale vůbec není podstatná, protože se můžeme rozmnožovat i jinak.

Ve Starém zákonu je homofobních narážek poskrovnu, přišlo se na to, že nemá smysl vybíjet homosexuály, když se kmeny rozmnožují i bez nich a nekazí morálku davů. Homosexuálové se tak stali spíše terčem vybíjení si zástupných  traumat a agresivních sklonů úchylných jedinců. Vždycky se mohl najít nějaký pošuk, který začal kázat, že láska dvou mužů anebo žen je nepřirozená a kazí morálku davů.  A vždycky se také  našel. V prudérní a bigotní Velké Británii dlouho byly tolerovány lesbické vztahy, ale ne mužská homosexualita.

Za tu se posílalo do vězení a na počátku minulého století za sex na veřejnosti  hrozilo v našem demokratickém vzoru UK, jenž se excentricky trhne od EU, i bičování. Především ale neuvěřitelná míra sociální diskreditace. Té se dostalo i zachránci UK, Alanu Turingovi, jenž odvrátil  UK od porážky tak, že dešifroval s kolektivem vědců  kód německých zpravodajských služeb ENIGMA. Jakmile se jeho homosexualita provalila, byl v UK nemilosrdně chemicky vykastrován a pak spáchal sebevraždu. A to není dlouho. Britové se mu omluvili teprve nedávno, až si  zavedl svá slavná LGTB práva.

Homosexualita není uznána ani v islámských zemích. Hrozí za ni, pokud se naleznou 2 kvalifikovaní mužští svědci, trest smrti. Ale stal se z toho v podstatě lidový folklór a velký byznys pro íránské chirurgy. Ptáme se proč? Protože jsou Íránci tak blbí, že věří tomu, co se píše v Koránu, a tak se v podstatě jen přepisuje, co se kdysi psalo ve Starém a Novém zákoně. Tak si předávají nejkvalitnější memy v rámci náboženství.

Za šáha Rezí Pahlavího byla atmosféra uvolněná, takřka prozápadní. Pak ale nastoupila islámská revoluce a vše se dost změnilo. Ale jak? Bylo automaticky nařízeno kamenování gayů a lesbiček? Nikoli, objevil se zde chytrý chirurg z Indie. Ten nakukal tamním klerikům, kteří věřili v Korán, že nemá smysl homosexuály zabíjet. Stačí je jen za 3000 liber neoperovat na druhé pohlaví a tak budou moci randit beztrestně. 

A na celou změnu pohlaví přispěje z polovinu Íránská vláda. Írán se tak stal číslem 2 v počtu úspěšně provedených chirurgických změn žen na muže a mužů na ženy, což je evidentní mezinárodní  úspěch.

 A to vše pod taktovkou tohoto schopného chirurga. Dokonce už to dostalo i do rozhlasu a organizují se  neziskovky v mešitách, kde se káže tato transoperační politika.   Toto je jediná legální cesta, jak na veřejnosti v Íránu randit s druhým pohlavím a oblékat se do ženských anebo mužských šatů. Protože nosit šaty jiného pohlaví je Íránu zásadně zakázáno.

Ale ve skutečnosti tolerováno. Dvacetiletí rozmazlení transsexuálové se líčí a chodí v Teheránu po venku a  mamky jim jemně říkají, že budí mezi sousedy jistou dávku pohoršení. Transsexuálové lkají, jak jsou matky zpozdilé a že je nyní jiná doba a nyní se to už může.

Ale nemůže. Protože má daný doktor a daná ordinace pod palcem veškeré íránské politiky a kleriky, musí se transsexuálové nejprve přeoperovat, aby mohli chodit v dámských anebo pánských šatech a nikdo se jim už konečně nemusel smát.  Jinak je totiž na ulici, pokud si toho všimne, protože tam chodí všichni hodně zahalení a ve vlajícím hávu, v šatech a teoretiky se nemusí poznat, zda se jedná o muže anebo o ženu, zásadně napomene. Ale zase to není tak horké, jak si můžeme myslet. Protože se na lidi, co chodí v jiných šatech díky osvětě v íránské osvětě v rádiu už dívá jako na potencionální pacienty profitující kliniky,  

Prostě dokonalý byznys. Lékař je zároveň i sexuologem v jedné osobě a sděluje íránským transsexuálům, odhodlaným ke změně pohlaví, že se ženy nestanou po operaci pravými muži, ale dostane se jim více sebevědomí. Nebudou ale moci mít děti přirozenou cestou. A před tím budou muset na chvíli do blázince, aby byli posouzeni. To se jim samozřejmě nelíbí, protože v blázinci dostanou štempl.

A to už ječí. Ale pak tam jdou. Ve skutečnosti musí nejprve zblbnout úředníka, že se chtějí změnit pohlaví a pak už dostávají celkem automaticky 1500 liber, protože to v Íránu valí naplno. A pak si složitě shání 1500 liber, aby do toho mohli praštit. Většinou jim na to dají rodiče, aby to měli už z krku.

Jednou to bylo trošku divočejší. Na operaci je totiž bezpodmínečně třeba  souhlas rodičů a těm se to nelíbí. Zplodili přece holku, a tak proč chce být tato holka klukem. To není normální. Alláh se přece nemohl takto okatě splést. Je neomylný! Omyl! Dí indický lékař. 

Alláh se občas plete a holky chtějí být kluky a naopak a je lepší, když se jim to s přispěním vlády umožní.  Většina to po čase rodiče přijmou a operace se provede. Byl tam jen jeden zdokumentovaný příklad, kdy se rodič snažil svého potomka otrávit. Protože měl pocit, že zplodil nějaký zmetek. 

 Homofobie bují i ve vyspělé  UK. Tam si jednou  počíhali na homosexuály u záchodků a zabili jej.  A nyní se rozbujela v USA, kdy potomkovi Afgánců definitivně ruplo v bedně a zavraždil  homosexuály v baru. Před tím se přihlásil k Islámskému státu a pak do toho šel, což je v USA už skoro folklór.

V podstatě 1 x za měsíc je tam vyvražděna větší masa lidí nějakým hlupákem se zbraní a většinou se navíc zjistí, že zbraň  držel legálně. Protože USA má nešťastné znění Ústavy z roku raz dva, kdy se právo na milice v zárodku státu propojilo s právem na držení poloautomatické zbraně a pak to tam tak vypadá.  A k čemukoli, k čemu je přizván se navíc odpovědně přizná tzv. Islámský stát. 

Ten Islámský stát, vydávající svůj propagační časopis Dabiq v rámci projektu clarion.org sídlícím ve Washingtonu v prvotřídní PDF kvalitě, kde visí všem na očích tento štvavý plátek než rok v dokonalé angličtině a přibývají do něj další a další čísla, podněcující k vraždám občanů USA a celého světa. S nejdokonalejšími tajnými službami, jež mají pod palcem google.com a okamžitě by mohly veškerá jeho čísla z internetu odstranit.  

Tak tento "Islámský stát" se samozřejmě  vždy přihlásí k čemukoli a  to je jisté. 

Zatímco kdysi se teroristé zdráhali uznat, že nějaký atentát spáchali, toto cosi zvláštního, co se neustále přejmenovává dle teoretiků z USA: ISIL, ISIS, DAEŠ, IS  atp.   si myslí, že páchá s pomocí kohokoli, kdo chodí, cokoli, co se děje. A nechme "to" se k tomu hlásit. Stejně nevíme, kdo se co k čemu doopravdy  přihlásil. Všichni sdělují nyní agilně přes Skype a Facebook: "prosím, prosím, já jsem to zosnoval, i když jsem o tom neměl před 3 vteřinami ani páru."   

Korunu tomu nasadil otec zmagořeného vraha v USA, jenž sdělí, že homosexuály měl potrestat až Alláh. Otec, jehož angličtina navíc nemusí být úplně dokonalá,  neměl na mysli, že mají být homosexuálové vyvražděni na pokyn Alláha, ale že závěrečný soud nad konáním lidí tady na zemi, má provést až jejich Alláh po naší  smrti.

Tedy něco v tom smyslu, že nemáme právo soudit lidi za to, jací jsou.  Domníváme se, že USA je prudce antihomofobní stát. Opak je pravdou. Homosexuálové se mohou v USA shromažďovat na vybraných místech ve větších městech, ale nejsou před homofobií ochráněni jako takoví.

Stále se proti nim štve a to dokonce samotnou Republikánskou stranou a jejími ideology napojenými na fundamentalistické křesťany.  Takže  nikoli pouze v rámci islámských kampaní. Štvavě proti nim káží i někteří fundamentalističtí křesťanští kazatelé, kteří tvoří tvrdé jádro republikánské strany, kteří se nabalili na kandidáta na prezidenta Teda Cruze.

Zatímco Donald Trump inteligentně štve proti minoritám, muslimům a podbízí se  supermacho frustrovaným  lidem,  Ted Cruz, jenž byl dlouho jeho největším rivalem, se spojil s s lidmi s buzerativními názory  na lidskou sexualitu a na plánované rodičovství. 

 Nejsou to ale islámští fundamentalisté, ale novodobí misionářstí američtí křesťané. Islám totiž nemá v USA žádné slovo, ale křesťanství tam má díky tradici teevangelistů stále dobrou pověst. I to v těch nejpokleslejších televarietních formách. U nás proti homosexualitě běžně štvou kazatelé z generace 21, kteří k nám chtěli naimportovat své proťukané křesťany z Iráku, kteří od nás ale zdrhli jinam.  Ale naši kazatelé z generace 21 neštvou zásadně tak, abychom homosexuály  vyvražďovali, pouze tvrdí,  že lidé mohou žít s někým, kdo je nepřitahuje, protože to je opravdu křesťanská verze sebezáporu.  Ale fanatičtí křesťanští fundamentalisté kolem americké republikána  Teda Cruze šli mnohem dál.

My v EU jen šílíme, jaké osoby se propracovaly do čela kandidátky Republikánské strany, jeden perverzní rasista, druhý ultrakonzervativní homofob, ale mějme na paměti, že tyto názory začínají být v US mainstreamové. Co tedy přesně kazatelé kolem Teda Cruze všechno na nažhavovacích mítincích, kdy se měl dostavit on, tvrdí?

Radikální exorcista Gordon Kindershmitt  prohlásil o aktivistech LGTB, že chtějí naši duši. Chtějí, abychom neuposlechli Boha, abychom  s nimi šli do pekla. Nestačí jim ale, že přijdou do pekla, chtějí, a chtějí, aby jsme Boha neuposlechli i  my  a do pekla povalí celý svět. A to je ten celý slavný ďáblův plán.

Tato slova zmagořeného křesťanského radikálního kazatele jsou mnohem nebezpečnější, nežli slova otce zmagořeného homofoba. Tyto myšlenky jsou navíc v USA tak nebezpečně jiskřivé, že prosakují celým spektrem společnosti USA.  Pošuškávají se tajně jak po mešitách, tak mezi křesťany.  Později pastor vykřikl, že celé LGTB hnutí je posednuto duchem, jenž touží znásilnit naši  dceru. Toto káže bílý křesťanský kazatel v USA.

homofobní kazatel, nažhavovatel mítingů republikánské strany

Pokud by se dostal Cruz do Bílého domu, což už víme, že není pravda, byl by z tohoto kázání  a myšlení díky tomuto magorovi už v USA mainstream, ačkoli si toto myšlení  úspěšně dokázali vytlačit na okraj. Když si uvědomíme, jak občané USA šílí kvůli manipulacím Donada Trumpa, zjistíme, že jim pomotá hlavu kdeco. Mem homofobie je opravdu nakažlivý, zvláště pro frustrovanou mužskou populaci, jež má pocit, že se jí propadá půda pod nohama.   

Kolem těchto pochybných křesťanských kazatelů se motá více republikánských politiků, nežli Ted Cruz  Kolem excentrického magora pastora Kevina  Swansona na konferenci v roce 2015 hned 3. Co ze sebe vyskučel?

Bylo to dlouhé a tak to zestručním.  "Ameriko, kaj se za své hříchy" začíná, pokračuje,  jak byly postavy z Harryho Pottera sváděny homosexuálními hříšnými schématy. A to je dle jeho názoru produkuje pedofilii. A co z toho je? Děti, jež si přečtou Harryho Pottera začnou revoltovat a pak rozbijí veškeré americké rodiny a vše bude v háji. Všechny tyto vyznavače by tedy preventivně prohnal komínem církve a zpopelnil by je. A nedělá si prču. Nedělá si prču, on by to fakt udělal, protože oni jim ničí kázání jejich církve.

Celé si to naráz situujeme až do středověku. Ale nikoli, tento člověk řeční před novodobý mikrofonem a za sebou má moderní s názvem Národní nábožensko-osvobozovací konference.  Není čas gayů, je to  čarodějnictví, je to čarodějnictví, řve dál.

 A pak se hystericky opět zasvíjí. Působí při tom neuvěřitelně zženštile. A pak to z něho vypadne. Homosexuálové by měli být v USA popraveni a on se to nestydí říct, on se to nestydí říct a klidně by za to šel do basy a opět se hystericky svíjí, neustále opakuje, že je čas pokání, Amerika se nyní musí kát, kát skrze to, že odsoudí k trestu smrti homosexuály. To je to nejmenší, co můžeme pro Boha udělat. Protože je to psáno v knize Leviticus a začne mávat Biblí. Celá Amerika musí povinně padnout na kolena. A vskutku, tyto nechvalné pasáže jsou opravdu v Levitiku.

Tento moderní kazatel průměrné Republikánské spirituální konference nemá bohužel ani středověké myšlení, dostává se v rámci svého  hysterčení do  předpotopní fáze doby raně železné.  

A to je teprve úlet. My v Česku vyučení Diderotovským paradoxem dumáme, jestli si kazatel uvědomuje ve svém projevu, že na pódiu před republikány a Tedem Cruzem přehrává. Ale bohužel typuji, že si to neuvědomil. V USA je totiž stále živá Stanislavského metoda předuševnění a všichni herci si před začátkem divadla vsugerovávají, jak to měla daná ztvárňovaná postava před tím, jak se asi před ztvárňovaným dějem cítila a co si před tím prožila. 

 A tento kazatel to vzal vážně a dostal se do fáze raně židovského poroka, ale zároveň už věděl, že bude nějaká Amerika a USA. To ani Židé, ani prvotní křesťané netušili.  

 Ale tento vizionář už to tuší, je jednou nohou v rané době železné a jednou nohou v éře konečného spasení USA.  Hysterikovi je totiž na této konferenci zatleskáno a Republikáni si s ním nadšeně potřesou ruce, jak jim rozpumpoval dav. Pokud by si toho nevšimli redaktoři TV MSNBC, tak by se to celé smetlo dokonale pod koberec.

Ale tento křesťan vyzýval na konferenci otevřeně k vraždění homosexuálů. A nikdo ho za Hatespeech z přítomných guvernérů neposlal do vězení. Ale ještě se to celé rozšířilo v TV. Republikán Ted Cruz později sdělil, že nevěděl dopředu, co bude tento pán říkat. 

Ale věděl to, znal jej a všichni v republikánské straně jako své boty, je to uváděč do varu, kazatel totální submisivity amerického národa, který mu rutinně káže, klekni na kolena, kaj se, opravíme tě, USA, s milostí Boží a zase to bude fajn. Vyhysterčeme se, a budeme zase nadřazení, homofobní bílí antipotratoví hošani!

Ve skutečnosti si republikáni vypouští z lahve džina, jenž se pak obratem vrátí ve formě vraždění v gay klubech. Sice na této konferenci neseděl homofobní vrah, jenž vyznával islám, ale tento typ frustrace se v USA lehce šíří médii a je smutné, že tomuto hysterčení křesťana žijících v době Leviticu někdo z Republikánů ještě tleská. My bychom tohoto pána označili jako těžký případ své vlastní úchylky vciťování se do někoho, kým není a nemůže být ve svém prvotřídně střiženém sáčku a nepadnoucích brýlích. 

Pokud je toto stav, do kterého se příznivci  Republikánské strany, jejíž  senátoři a guvernéři se předbíhají v tom, kdo by zbombardoval města v Iráku a jakým obludnějším způsobem, kdo by více špicloval své vlastní obyvatelstvo anebo kdo by zavedl horší formy mučení, propadají,  zaťukáme si na čelo. Pokud by to celé nebylo dnes a denně na Fox News a CNN.  

Tato strana už měla být dávno diskvalifikována z prestižního pole americké politiky, propadnout se do kulis dějin. Pokud by se zase sebrali, mohli by zase po čase nastoupit na scénu. Na to, jak jsou američtí Republikáni stále více extrémně pravicoví a úchylnější, už po léta upozorňuje profesor Noam Chomski, ale nikdo ho v USA neslyší. V USA většinoví občané slyší pouze na myšlenkově pokleslý, mediálně protahovaný cirkus. 

Kolem Republikánské strany  se stále točí peníze fanatiků průmyslového pokroku do své vlastní kapsy bratří Kochových, ale ne dost, protože si Trump prosadil svou, a kazatelů amerického snu o výlučnosti, tím že USA padne na kolena a bude se skupinově kát a sypat si popel na hlavu.  Když se to náhodou nespraví společnými modlitbami a silou pokání, zavraždíme pár homosexuálů a bude to zase fajn. A na to průměrní lidé v USA skáčou. 

Pokud tohoto magora vezme někdo vážně, umírají potom zbytečně lidé s tichým  posvěcením členů Republikánské strany.  

 Přeberme si to, jak chceme. Už dlouho nebyli  díky neuvěřitelným a zcela bezduchým výpadům Donalda Trumpa v USA takto hloupě radikalizovaní lidé. Je smutné, že si tento člověk, jenž si nebere servítky, nevidí  do úst a celý svět nahlíží jako arénu, kde všichni skáčou, jak on si pískne, aniž by nabízel jakákoli konkrétní řešení.  Pokud se kolem tohoto celého mediálního cirkusu ještě nabalí takto paranoidní kazatelé, které si Trumpovi protivníci berou na své meetingy, vznikne z toho atmosféra, jež vyústí logicky časem v masové lynčování nevinných lidí.  

Autor: Petra Havelková | středa 15.6.2016 22:16 | karma článku: 16,43 | přečteno: 947x
  • Další články autora

Petra Havelková

Poslední mohykáni proruské propagandy v Česku

Během únorového vpádu vojsk Putinova režimu na Ukrajinu bylo přijata série opatření proti šíření ruských desinformací. Řada zemí euroatlantického bloku i jejich spojenců se rozhodla zablokovat ruský propagační kanál Russia Today

16.8.2022 v 19:44 | Karma: 18,86 | Přečteno: 1453x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Na vlnách šedé ekonomiky

Můj postoj k šedé ekonomice byl vždy dvojznačný. Vím, že poctivě danícím občanům, soukromým podnikatelům a právnickým subjektům vděčím za mnohé. Jen díky nim jsem bezplatně vystudovala, mohu jezdit po opravených silnicích.

28.7.2022 v 21:09 | Karma: 13,02 | Přečteno: 650x | Diskuse| Ekonomika

Petra Havelková

Je projekt Pirátské strany o zdanění psychotropních látek smysluplný?

Možné zdanění příjmů z legislativně regulovaného prodeje psychotropních látek, které má Pirátská strana ve svém programu, se jeví jako zajímavý nápad řešení finančních problémů spojených s náklady na ústavní léčbu závislostí

6.7.2021 v 13:18 | Karma: 12,95 | Přečteno: 561x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Ruský vliv

Protřásla si bezstarostně své tmavé dredy v podzimním větru a nechala se pohladit posledním zábleskem babího léta. Cítila se svobodná.

1.3.2021 v 18:24 | Karma: 6,82 | Přečteno: 589x | Diskuse| Poezie a próza

Petra Havelková

Mercury a malí Čecháčci

Zpěvákova raná 80. léta strávená v Mnichově ve společné domácnosti s německou herečkou Barbarou Valentin, která jej zasvětila do tamní LGBT scény, byla v dětem přístupném filmu Bohemian Rhapsody zcela opomenuta.

10.3.2019 v 9:57 | Karma: 11,16 | Přečteno: 1225x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Trojský koník v Evropě. San Marino se stalo základnou ruských špionů

29. dubna 2024

Premium Jeden z nejmenších států v Evropě vzbuzuje čím dál větší pozornost západních tajných služeb....

Jaká práce lidem zbyla? Spolupráci s OpenAI vedou z médií i Financial Times

29. dubna 2024  19:39

Financial Times (FT) se stal prvním významným britským zpravodajským médiem, které uzavřelo...

Špehovali, zpřístupňovali trezory. Jak se ruští „krtci“ ve Vrběticích činili

29. dubna 2024  19:34

Série výbuchů a incidentů v Evropě, včetně explozí v muničním areálu ve Vrběticích z roku 2014,...

Rušení GPS se vyostřilo. Dvě letadla z Finska do Estonska nedoletěla

29. dubna 2024  14:24,  aktualizováno  19:15

Pobaltské země varovaly, že rušení signálu GPS, ze kterého je obviňováno Rusko, by mohlo způsobit...

  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.